Våre profiler

Fenomen representerer noen av landets fremste talenter.

Baarli & Benjamin går i terapi – Live

Basert på podcasten med samme navn, ved Niklas Baarli & Benjamin Silseth

Niklas og Benjamin har vært sammen i åtte år, og nå skal de snart gifte seg. Før de gir hverandre sitt endelige ja ser de seg nødt til å rydde opp i diverse slagg, som finnes i forholdet. Derfor inviterer de ulike kjente personer til å ta på seg rollen som parterapeut, og hjelpe dem med å løse et problem, for å komme et skritt nærmere den store dagen.

Niklas og Benjamin oppleves som åpne-, direkte- og morsomme i «Baarli & Benjamin går i tearpi», og gir publikum et både ærlig og humoristisk innblikk i sin private relasjon. Sammen med kjent person som «liksom-terapeut» er dette et live-show som passer godt som underholdning ved flere ulike tilstelninger.

Booking

Tabukveld

Panelsamtale ved Sofie Frøysaa og Benjamin Silseth

Tabukveld er et konsept der komiker og forfatter, Sofie Frøysaa inviterer mennesker med en spennende-, lærerik-, eller sterk historie, til en panelsamtale for å prate om det vi ikke prater om. Typiske temaer kan være: utroskap, døden, ensomhet, løgn, sjalusi, økonomiske problemer, og seksuell skam. Med seg har hun psykologi-student Benjamin Silseth, og sammen med gjesten skaper de en slags kollektiv terapitime.

Tabukveld er et ypperlig konsept å booke for bedrifter som ønsker å løfte et litt vanskelig tema, enten på seminar-, eller som en del av en workshop/fagdag/møte, eller for spesifikke grupper/lag/klasser som kan dra nytte og lærdom av et konkret tema.

Sofie oppleves som en dedikert og tydelig foredragsholder, som også evner å se det komiske i det alvorlige.

Booking