Våre profiler

Vi er veldig stolte av våre profiler, og formidler booking og kommersielle henvendelser for dem. Ønsker du underholdning på event, annonsering i sosiale medier, deltakelse i reklame-kampanjer? Ta kontakt med oss!

God og dårlig stemning på arbeidsplassen

Foredrag ved Ronny Brede Aase og Tuva Fellman

En arbeidsplass har, som alt annet i livet, gode og dårlige sider. I foredraget God og dårlig stemningen på arbeidsplassen, får dere tatt tak i begge deler, sammen med den nyforlovede duoen: «good times»-konge og journalist, Ronny Brede Aase og sexolog og journalist, Tuva Fellman.

1 av 3 forteller at de har opplevd seksuell trakassering én eller flere ganger. For at en arbeidsplass sal fungere på ideelt vis, er vi nødt til å jobbe med respekt, grensesetting og selvinnsikt. For hvorfor er det så vanskelig å snakke om- og forstå andres seksualitet? Sexolog Tuva Fellman holder et kunnskapsrikt, utfordrende og spennende innlegg om seksualitet.

Videre, forteller «good times»-fokuserte Ronny Brede Aase om hvordan man kan skape fredagsstemning på jobben hele uken. Radiolegenden Ronny, er blant annet kjent for sin absurde, men overraskende logiske, helge-teori. Gjennom sitt innlegg i dette foredraget, deler han små grep, som kan gjøre store forskjeller i miljøet på arbeidsplassen.

Foredraget skaper ikke bare en triveligere, men også tryggere, arbeidshverdag for dine ansatte.

Booking

Baarli & Benjamin går i terapi – Live

Basert på podcasten med samme navn, ved Niklas Baarli & Benjamin Silseth

Niklas og Benjamin har vært sammen i åtte år, og nå skal de snart gifte seg. Før de gir hverandre sitt endelige ja ser de seg nødt til å rydde opp i diverse slagg, som finnes i forholdet. Derfor inviterer de ulike kjente personer til å ta på seg rollen som parterapeut, og hjelpe dem med å løse et problem, for å komme et skritt nærmere den store dagen.

Niklas og Benjamin oppleves som åpne-, direkte- og morsomme i «Baarli & Benjamin går i tearpi», og gir publikum et både ærlig og humoristisk innblikk i sin private relasjon. Sammen med kjent person som «liksom-terapeut» er dette et live-show som passer godt som underholdning ved flere ulike tilstelninger.

Booking

Tabukveld

Panelsamtale ved Sofie Frøysaa og Benjamin Silseth

Tabukveld er et konsept der komiker og forfatter, Sofie Frøysaa inviterer mennesker med en spennende-, lærerik-, eller sterk historie, til en panelsamtale for å prate om det vi ikke prater om. Typiske temaer kan være: utroskap, døden, ensomhet, løgn, sjalusi, økonomiske problemer, og seksuell skam. Med seg har hun sin faste hus-psykolog, Benjamin Silseth, og sammen med gjesten skaper de en slags kollektiv terapitime.

Tabukveld er et ypperlig konsept å booke for bedrifter som ønsker å løfte et litt vanskelig tema, enten på seminar-, eller som en del av en workshop/fagdag/møte, eller for spesifikke grupper/lag/klasser som kan dra nytte og lærdom av et konkret tema.

Sofie oppleves som en dedikert og tydelig foredragsholder, som også evner å se det komiske i det alvorlige. Sammen med Benjamin, som til daglig jobber som psykolog og engasjerer seg stort i ulike menneskers mentalitet, leder Sofie en samtale som publikum både kan le- og lære av.

Booking