Silje Nordnes

Konferansier / Programleder / DJ / Film

Silje har en av landets mest populære radiostemmer, og har også vist seg som en stødig og sterk journalist, gjennom en årrekke som programleder i P3morgen på NRK P3. Siljes innsats i P3morgen har resultert i flere priser, blant annet for årets programleder/programlederteam på Prix Radio-utdelingen i 2014 og 2015.

I løpet av sin tid i NRK, har Silje også fått vist seg som en dreven programleder på tv-skjermen, i både P3aksjonen, Skårungen og den direktesendte Nobels Fredsfest.

Silje fremstår som en genuin, kvikk, varm og klok person, som alltid stiller godt forberedt til et oppdrag, enten det det dreier seg om et «lettbeint» oppdrag, eller et oppdrag med mer alvor og tyngde. Dette gjør henne til en treffsikker konferansier eller programleder til flere ulike tilstelninger.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Å være frivillig

Foredrag ved Silje Nordnes

De fleste av oss har kjent på behovet om å være en del av noe større, og å yte mer for fellesskapet. Det samme gjorde Silje Nordnes. Hun hadde lyst til å gjøre noe som ikke bare handlet om henne selv. Resultatet ble seks år som frivillig besøksvenn og flyktning-guide, noe hun ikke har angret et sekund på.

Hvordan foregår det å jobbe som frivillig? Hvilke utfordringer kan man møte på? Og hva er får man ut av det selv? I foredraget Å Være Frivillig, deler Silje av egne erfaringer som frivillig, der hun forteller om varme og humoristiske møter, men også om mørke og ensomhet. Nå ønsker hun å inspirere andre til å gjøre det samme, for er det én ting hun er sikker på, så er det at det kjennes godt å gjøre godt.