Markus Neby

Programleder / Film / Humor / Tekst / Musikalsk / Film

Markus ble først kjent i P3morgen, der han vekket det norske folk hver morgen, sammen med makkerne Silje Nordnes og Ronny Brede Aase. Videre har han også vist seg som en svært dreven og unik programleder i helgeunderholdningssuksessen Kåss Til Kvelds (NRK) sammen med Else Kåss Furuseth, programmet stakk av med Gullruten for beste underholdningsprogram i 2023.

I tillegg har Markus utviklet seg som humorist på scener rundt om i hele landet, blant annet ved Humorgalla (2020). Gjennom sin karriere så langt, har Markus markert seg på flere måter, særlig som humorist, og som ekstremt musikalsk, og som en som tør å utfordre etablerte normer og holdninger i samfunnet.

Et ydmykt multitalent, som han kaller seg selv, og som vi også kan skrive under på at han er.

Er du på jakt etter en som kan levere både lynkjapp og litt på kanten-humor, og dra frem opptil flere instrumenter for å underholde, er Markus den du leter etter.

Han er født moro-mann, er intelligent og skarp i sine observasjoner, og varm som person.

Markus er tilgjengelig som konferansier, programleder, eller underholder. Og, som én av to DJ-er i after work-konseptet “To karar som kosar seg”.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

“To karar som kosar seg”

Ronny og Markus inviterer til en drømmens after work! Det blir deilige tunes, skåling og et lite lotteri (med episke premier, selvfølgelig), og kanskje noen toner fra en funkgitar. Når klokken er slagen klippes den røde snora, og Markus og Ronny sparker i gang ettermiddagen / helgen på beste vis. Ta med deg en god venn / kollega eller ti, og bli med på hyggen!