Tuva Fellman

Programleder / Foredragsholder / Konferansier / Film

Tuva er mest kjent for sitt store engasjement for at unge skal snakke- og lære mer om sex, kropp og følelser, først og fremst som programleder i sexopplysningsprogrammet Juntafil på NRK P3.

Som person er Tuva nysgjerrig, uredd og direkte, og elsker ordet fitte.

I tillegg til å være en faglig sterk og skarp journalist, er hun også utdannet innenfor kriminologi ved Universitetet i Oslo og utdannet sexolog ved Universitetet i Agder.

I 2019 startet hun sin egen sexologiske praksis i Oslo. Med sin brede erfaring, store kunnskaper og unike driv, er Tuva en populær foredragsholder og ordstyrer innenfor sex-temaet, og innenfor temaer relevante for unge.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Foredrag ved Tuva Fellmann

Som voksen fagperson kan det være utfordrende å treffe unge mennesker og deres seksualitet på en god måte. Sexolog og journalist, Tuva Fellman, har solid erfaring med arbeid rundt unge og seksualitet, og engasjerer seg stort innen området. I foredragene Ung Seksualitet (tre enkeltstående foredrag) deler hun av sine erfaringer og sin kunnskap, som sexolog, i håp om å hjelpe med opplysning.

Ung seksualitet 1: Hvordan svare de unge, uten å miste de?

I 2020 finnes det drøssevis med seksualopplysning tilgjengelig for allmennheten. De unge har derfor utallige alternativer, når de søker svar på sine mange spørsmål. Utfordringen er at svært mange av disse kildene hverken er pålitelige eller riktige, og de risikerer å bli feilopplyst. Hvilke spørsmål søker de unge svar på, og hvordan skal du gi de riktige svarene uten å miste oppmerksomheten deres?

Ung seksualitet 2: Annerledeshet

Det er særlig én ting Tuva er brennende opptatt av, når det kommer til ung seksualitet, og det er seksualitet som kan oppleves som annerledes. Hvordan kan du som helsepersonell eller fagperson møte de unge som forteller om seksualitet som oppleves som annerledes eller utfordrende?

Ung seksualitet 3: Gutter og seksualitet

I dagens samfunn er det dessverre sånn at færre gutter oppsøker hjelp dersom de befinner seg i en utfordrende sitasjon, og dermed blir det også vanskeligere å treffe- og hjelpe de. Hva er de mest vanlige utfordringene unge gutter møter, og hvordan forholder de seg til sin seksualitet?

For booking kontakt Kamilla: kamilla@fenomen.no

Panelsamtale: En verden fylt av sex

Ved Tuva Fellman, med gjester

Bli med sexolog Tuva Fellman på en fascinerende reise, i en verden fylt av sex, fetisjer og fantasier. Hvorfor blir noen kåte av ballonger? Hvordan foreslå at du vil ha trekant med venninnen til kjæresten? Og hva definerer egentlig god sex? Tuva inviterer herved til en fordomsfri kveld, hvor det skal bades i spennende seksualitet. Gjestene deler sine innerste hemmeligheter, og publikum får muligheten til å ta opp egne utfordringer hvis de vil.

God og dårlig stemning på arbeidsplassen

Foredrag ved Ronny Brede Aase og Tuva Fellman

En arbeidsplass har, som alt annet i livet, gode og dårlige sider. I foredraget God og dårlig stemningen på arbeidsplassen, får dere tatt tak i begge deler, sammen med den nyforlovede duoen: «good times»-konge og journalist, Ronny Brede Aase og sexolog og journalist, Tuva Fellman.

1 av 3 forteller at de har opplevd seksuell trakassering én eller flere ganger. For at en arbeidsplass sal fungere på ideelt vis, er vi nødt til å jobbe med respekt, grensesetting og selvinnsikt. For hvorfor er det så vanskelig å snakke om- og forstå andres seksualitet? Sexolog Tuva Fellman holder et kunnskapsrikt, utfordrende og spennende innlegg om seksualitet.

Videre, forteller «good times»-fokuserte Ronny Brede Aase om hvordan man kan skape fredagsstemning på jobben hele uken. Radiolegenden Ronny, er blant annet kjent for sin absurde, men overraskende logiske, helge-teori. Gjennom sitt innlegg i dette foredraget, deler han små grep, som kan gjøre store forskjeller i miljøet på arbeidsplassen.

Foredraget skaper ikke bare en triveligere, men også tryggere, arbeidshverdag for dine ansatte.