Tete Lidbom

Programleder / Konferansier / Sport

Tete er først og fremst kjent som radioprogramleder, og har bidratt i programmer som Norske Tilstander (NRK P3), P3-aksjonen (NRK P3), fotballpodkasten Heia Fotball (NRK P3), og i tillegg har han også erfaring som musikkprodusent for musikkprogrammet Urørt (NRK P3). Tete har også stor kunnskap innen sportens verden, og jobber i dag for Sporten i NRK.

Tete fremstår som en varm, genuin, engasjert og kvikk person, som alltid stiller godt forberedt til et oppdrag. Hans positive energi smitte lett, og gjør han til en inspirasjonskilde for ethvert publikum. Tete er tilgjengelig for oppdrag både alene, og sammen med andre.

Benjamin er aktuell som programleder i podkasten Baarli og Benjamin går i terapi, sammen med sin forlovede Niklas Baarli. I tillegg, har han tatt med seg fagkunnskapen sin til både scenen og studio, i konseptet Tabukveld og podkasten Tabuprat, som han gjør sammen med komiker Sofie Frøysaa. Her løftes utfordrende temaer i en samtale med en tema-aktuell gjest, der Benjamin sikrer både det faglige og stødig programledelse.

Med stort engasjement for den unge generasjonens mentalitet, og unge og unike tanker om psykologi, er Benjamin anvendelig som foredragsholder og konferansier i flere sammenhenger.

Booking & management

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106