Thomas Alsgaard

Foredragsholder

Du kjenner han fra skiløypene, og fra pallen. Thomas Alsgaard var Norges eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad.

Etter han la skiene på hylla, har han fortsatt å markere seg i idretten, både som NRKs langrennsekspert, og som vinner av kjendis-utgaven av 71 grader nord i (2019).

I tillegg holder Thomas jevnlig foredrag, der han deler av sine erfaringer som både toppidrettsutøver og menneske. En noe mindre kjent side av Thomas, er at han er lidenskapelig opptatt av vin. Her sitter han på stor kunnskap, som han gledelig deler med dem som ønsker det.

Thomas er tilgjengelig for kommersielle samarbeid, som foredragsholder, eller som programleder i et film-innslag.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Foredrag: 4 årstider

Et helt liv i skisporet har gitt han dyp innblikk i måloppnåelse, oppturer og nedturer. I hans foredrag “4 årstider” inspirerer han med sin spennende innsikt.

  • Etter et helt liv i skisporet, med trening, konkurranser og opp- og nedturer, har Thomas Alsgaard opparbeidet seg mange erfaringer som han nå ønsker å dele med andre. Disse erfaringene har han oppsummert i et foredrag med to hoveddeler: 4 grunnpillarer og 4 årstider.
  • Gjennom å fokusere på 4 grunnpillarer gir Thomas Alsgaard et innblikk i hva som er blitt de viktigste rettesnorene for han som toppidrettsutøver og menneske. Disse grunnpillarene er ikke forbeholdt idrettsutøvere, men kan like godt benyttes av bedriftsledere, ansatte, privatpersoner eller andre som ønsker å nå de målene de har satt seg.
  • I dette foredraget oppsummerer Thomas sin karrière som skiløper. Fra han var 3 år og til han la opp som toppidrettsutøver har han viet mesteparten av sin tid til idretten. Her gir han innblikk i sin personlige utvikling og hva livets ulike sider har lært han underveis.