Thomas Alsgaard

Foredragsholder

Du kjenner han fra skiløypene, og fra pallen, og nå også dansegulvet. Thomas Alsgaard er en idrettsmann. Han var Norges eneste langrennsutøver med gull i åtte mesterskap på rad. Etter han la skiene på hylla, har han fortsatt å markere seg i idretten, både som NRKs langrennsekspert, som vinner av kjendis-utgaven av 71 grader nord i (2019), og som en som tørr å utfordre seg i Skal Vi Danse (2020). 

I tillegg holder Thomas jevnlig foredrag, der han deler av sine erfaringer som både toppidrettsutøver og menneske. En noe mindre kjent side av Thomas, er at han er lidenskapelig opptatt av mat og vin. Her sitter han på stor kunnskap, som han gledelig deler med dem som ønsker det.

Thomas er tilgjengelig for kommersielle samarbeid, som foredragsholder, eller som programleder i et film-innslag.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Fire årstider

Foredrag ved Thomas Alsgaard

Et helt liv i skisporet har gitt Thomas et dypt innblikk i måloppnåelse, oppturer og nedturer. I hans foredrag «Fire Årstider» oppsummerer Thomas karrieren sin som skiløper, og deler av sine personlige erfaringer i håp om å inspirere andre.

Foredraget består av to hoveddeler: fire grunnpilarer og fire årstider. Gjennom å fokusere på fire grunnpilarer forklarer Thomas hva som er blitt livets viktigste rettesnor for han, ikke bare som toppidrettsutøver, men også som menneske. Disse kan like godt benyttes av bedriftsledere, ansatte, privatpersoner eller andre som ønsker å nå de målene de har satt seg, og ikke bare idrettsutøvere.

Thomas oppleves som en proff foredragsholder, og viser stort engasjement for å kunne bidra positivt til andres liv.