fbpx
Menu Close

Baarli & Benjamin

Niklas Baarli og Benjamin Silseth har vært sammen i 8 år og nå skal de endelig gifte seg. Før de gir hverandre sitt ja må de rydde opp i diverse slagg som finnes i forholdet. Hver uke får de besøk av en ny kjent person som tar rollen som parterapeut.

Vi du annonsere i podcasten? Ta kontakt med kamilla@fenomen.no

RSS Hør siste episoder her

 • Vi er hos Podimo
  Overgangen til Podimo har skjedd og hver uke kommer det nye episoder på denne platformen. Du kan lytte gratis i 60 dager hvis du registrer deg på podimo.noSee omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Lytterepisode: Hvordan vet man om forholdet er sunt for deg?
  Det er påske, men gutta er på plass med en ny episode. Denne uken er det et lytterspørsmål.See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Tonje Frigstad om Benjamins humørsvigninger
  Farmen-Tonje eller GKN-Tonje om du vil er ukens terapeut når Baarli tar opp det litt sensetive temaet humørsvigninger. Benjamin har mange av de. Daglig. Og Baarli begynner å bli lei.See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Tomine Harket om ufokusert kjæreste
  Denne uken er artist og ikon Tomine Harket terapeut når Benjamin tar opp at han mener Niklas er ufokusert og uengasjert i samtalene som betyr noe for Benjamin. Har interessen død ut?See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Katrine Sørland om manglende oppvartning fra kjæresten
  Baarli mener Benjamin ikke varter han opp nok når fantastiske Katrine Sørland er terapeut i ukens episode.See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Karsten Blomvik om å bli et mer spennende par
  Benjamin føler at gutta er i ferd med å bli et kjedelig par som ikke lenger jobber for å gjøre artige ting. Komiker og stjerneskudd Karsten Blomvik er ukens terapeut. Her kan du får muligheten til å få et godt Podimo-tilbud: https://go.podimo.com/no/baarliogbenjaminSee omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Daniel Kvammen om kontakt med foreldre og familie
  Daniel Kvammen er denne uken terapeut når Niklas tar opp at han ikke føler at han er flink nok til å ha kontakt med foreldre og familie. Ukens episode har ingen forprat, men den koselige starten på podcasten er tilbake neste uke.See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Ingeborg Walther om å sette den andre før egne behov
  Musiker og stjerne Ingeborg Walther kjent fra blant annet The Voice, Stjernekamp og som bamsen i Maskorama er gjest når Benjamin tar opp at han ikke føler Niklas klarer å sette ham foran egne behov.See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Nate Kahungu om Benjamins manglende interesse for nyheter og verden rundt
  Love Island, Skal Vi Danse og nå radioprins Nate Kahungu er ukens terapeut når Niklas tar opp at han mener Benjamin leser for lite nyheter og generelt er for lite opptatt av verden rundt seg.See omnystudio.com/listener for privacy information.
 • Terapeut Maja Kristiansen aka Hege fra Rådebank om Baarlis rotebil
  Superstjerne Maja Kristiansen kjent fra rollen som Hege i NRK-serien Rådebank er terapeut når Benjamin lufter sin frustrasjon rundt deres svært rotete bil.See omnystudio.com/listener for privacy information.

Et hardt liv med Ronny

Våre beste menn