Menu Close

Born2Drive vant publikumsprisen!

Born2Drive – BIG IN Asia. Filmen har fått en fantastisk mottakelse i Sør-Korea, nå også hedret med publikumsprisen.Under den årlige Gukiff awards i Seoul gikk Born2Drive helt til topps, et ekstatisk publikum avgjorde at denne filmen var den som fikk blodet til å bruse i kinosalen.

– Dette er jo først og fremst en anerkjennelse av at vi har laget en god film, det er vi jo selvfølgelig stolte av. At Kina og Korea var de to første landene vi solgte Born2Drive sier jo også noe om den universelle tematikken sier produsent Knut Inge Solbu.

Born2Drive er via sin franske salgsagent tilgjengelig i markedet for tiden. Senest på filmfestivalen i Cannes rundt 17. mai ble det gjennomført flere møter med distributører som vurderer den for nye land og territorier. De utrolige resultatene Oliver Solberg har som sjåfør om dagen, i kombinasjon med at filmen gjør det bra på festivaler vil hjelpe den videre reisen godt.


OM FILMEN
I BORN 2 DRIVE følger vi en tilsynelatende helt vanlig 15-åring som sitter bak rattet på en bil med 600 hestekrefter under panseret, og som akselererer fra 0-100 km/t på 1,9 sekunder. 

Oliver Solberg, sønn av verdensmester Petter Solberg, er verdens yngste rallykjører. Han har vokst opp i en familie med bensin i blodet som puster og lever for sporten.  

Born2Drive er en film av Daniel Fahre, som også har regi.
Manus for filmen innehar Linn-Jeanethe Kyed, produsenter for filmen er Tom Marius Kittilsen, Knut Inge Solbu og Janne Hjeltnes. 

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy