Martin Lepperød

Komiker / Konferansier / Radioprogramleder /  Skuespiller

Martin er først og fremst kjent fra stand up-verdenen, både som komiker og konferansier, der han pekte seg ut som et lovende talent tidlig i sin karriere. Han er fortsatt å se på stand up-scener landet over på fast basis, for eksempel hadde han en av hovedrollene i fjorårets «Julelatter» (2019) som fikk en 5’er på terningen av NRK.

I dag er Martin også fast programleder for P3morgen (NRK P3), sammen med makker Adelina Ibishi, og er i også å høre i P3s humorprogram «Karakter» hver fredag, sammen med Jonis Josef og Henrik Farley.

Det er ikke bare på scenen og i radioen Martin har vist seg som en sjeldent god historieforteller, med bakgrunn fra både musikk-, impro-, revy- og skuespill, har han også fått muligheten til å bevise nevnte formidlingsevner på tv-skjermen, i serier som «Blank» (NRK, 2019), «Kongen av Gulset» (NRK, 2019) og «Hvite Gutter» (Dplay, 2018).

Martin fremstår som en genuin-, varm-, energisk-, skarp- og morsom fyr, som brenner for å bidra til at folk skal føle seg bra-, kunne slappe av- og nyte øyeblikket her og nå, gjennom humor og underholdning.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106