Niklas Baarli

Programleder / Konferansier / Film / All-bruks-mann

Niklas Baarli er en av Norges tydeligste radiostemmer, etter en årrekke som programleder i både Verdens Rikeste Land på NRK P3 og Morgen på Radio1. For tiden er han aktuell med God Kveld Norges seneste nettsatsing, der han er programleder i duo med Marte Bratberg, og han er programleder i podkasten Baarli og Benjamin går i terapi, sammen med sin forlovede Benjamin Silseth.

Niklas er samfunnsengasjert og treffsikker i sine observasjoner, samtidig som han er naturlig morsom i sin lune, men samtidig, tøffe humor. At han evner å balansere fleip og alvor på ypperlig vis, er det ingen tvil om, det har han blant annet vist gjennom sin dekning av to Stortingsvalg og et kommunevalg for NRK1.

Kjært barn har mange navn, Niklas er en all-bruks-mann og kan passe til de aller fleste oppdrag og samarbeid. Han er også tilgjengelig for kommersielle oppdrag, som enten konferansier eller programleder, og er også helt rå på e-sport.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Baarli & Benjamin går i terapi - Live

Basert på podcasten med samme navn, ved Niklas Baarli & Benjamin Silseth

Niklas og Benjamin har vært sammen i åtte år, og nå skal de snart gifte seg. Før de gir hverandre sitt endelige ja ser de seg nødt til å rydde opp i diverse slagg, som finnes i forholdet. Derfor inviterer de ulike kjente personer til å ta på seg rollen som parterapeut, og hjelpe dem med å løse et problem, for å komme et skritt nærmere den store dagen.

Niklas og Benjamin oppleves som åpne-, direkte- og morsomme i «Baarli & Benjamin går i tearpi», og gir publikum et både ærlig og humoristisk innblikk i sin private relasjon. Sammen med kjent person som «liksom-terapeut» er dette et live-show som passer godt som underholdning ved flere ulike tilstelninger.