Benjamin Silseth

Psykolog / Foredragsholder / Konferansier / Tv-personlighet

Benjamin er ung og lovende, både som psykolog og medieprofil. Flere ble først kjent med han som programleder i den populære NRK-serien Trekant, siden den gang har han fullført psykologutdannelsen sin og jobber i dag som psykolog på heltid.

Benjamin er aktuell som programleder i podkasten Baarli og Benjamin går i terapi, sammen med sin forlovede Niklas Baarli. I tillegg, har han tatt med seg fagkunnskapen sin til både scenen og studio, i konseptet Tabukveld og podkasten Tabuprat, som han gjør sammen med komiker Sofie Frøysaa. Her løftes utfordrende temaer i en samtale med en tema-aktuell gjest, der Benjamin sikrer både det faglige og stødig programledelse.

Med stort engasjement for den unge generasjonens mentalitet, og unge og unike tanker om psykologi, er Benjamin anvendelig som foredragsholder og konferansier i flere sammenhenger.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Gutter

Foredrag ved Benjamin Silseth

Senest i 2019 ble Norge (for femtende gang på rad) kåret til verdens beste land å bo i, av FNs utviklingsprogram. Likevel, befinner vi oss i en tid og på et sted der det aldri har vært mer snakk om hva som skal til for å meste livet og være lykkelig, i 2020 i Norge. For å få til nettopp dette, er det særlig to ting som peker seg ut som viktige; evnen til å være åpen, og i kontakt med egne følelser. Stemmer dette? Hva med de av oss som ikke liker å være åpne og ha følelsene utenpå kroppen?

Unge gutter er blant dem som selv sier at de sliter, i en større grad enn tidligere, men tallene på antall gutter som oppsøker hjelp, stemmer ikke overens med dette. Unge gutter er på toppen av selvmordsstatistikken-, fyller opp fengslene-, og både utøver og utsettes for mye vold. Hva er grunnene til dette? Finnes det nok gode tiltak for nettopp unge gutter?

Benjamin Silseth, jobber med barn og unge og hva som opptar dem, enten det er hverdagslige problemer eller større utfordringer. I foredraget Gutter, presenterer Benjamin nye forståelsesrammer og alternative måter å forstå unge gutter på, i håp om å kunne besvare spørsmålene over, og hjelpe.

Tabukveld

Panelsamtale ved Sofie Frøysaa & Benjamin Silseth

Tabukveld er et konsept der komiker og forfatter, Sofie Frøysaa inviterer mennesker med en spennende-, lærerik-, eller sterk historie, til en panelsamtale for å prate om det vi ikke prater om. Typiske temaer kan være: utroskap, døden, ensomhet, løgn, sjalusi, økonomiske problemer, og seksuell skam. Med seg har hun sin faste huspsykolog, Benjamin Silseth, og sammen med gjesten skaper de en slags kollektiv terapitime.

Tabukveld er et ypperlig konsept å booke for bedrifter som ønsker å løfte et litt vanskelig tema, enten på seminar-, eller som en del av en workshop/fagdag/møte, eller for spesifikke grupper/lag/klasser som kan dra nytte og lærdom av et konkret tema.

Sofie oppleves som en dedikert og tydelig foredragsholder, som også evner å se det komiske i det alvorlige. Sammen med psykologi-student Benjamin Silseth, leder Sofie en samtale som publikum både kan le- og lære av.

Baarli & Benjamin går i terapi - Live

Basert på podcasten med samme navn, ved Niklas Baarli & Benjamin Silseth

Niklas og Benjamin har vært sammen i åtte år, og nå skal de snart gifte seg. Før de gir hverandre sitt endelige ja ser de seg nødt til å rydde opp i diverse slagg, som finnes i forholdet. Derfor inviterer de ulike kjente personer til å ta på seg rollen som parterapeut, og hjelpe dem med å løse et problem, for å komme et skritt nærmere den store dagen.

Niklas og Benjamin oppleves som åpne-, direkte- og morsomme i «Baarli & Benjamin går i tearpi», og gir publikum et både ærlig og humoristisk innblikk i sin private relasjon. Sammen med kjent person som «liksom-terapeut» er dette et live-show som passer godt som underholdning ved flere ulike tilstelninger.