Ronny Brede Aase

Konferansier / Programleder / DJ / Film

Ronny har en av Norges best likte radiostemmer, og gjenkjennes også ved navnet «The voice of Norway» etter å ha vekket unge folk i Norge hver eneste morgen i over ti år, i P3morgen. Ronny har også god erfaring med tv-programledelse, fra både Tacoshow i duo med Linn Skåber (NRK1), og Melodi Grand Prix 2020 sammen med Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave (NRK1).

Dette, pakket sammen med Ronny sin unike formidlingsevne og holdning om å nyte livet til det fulle, gjør Ronny til en trygg, leken, lun og morsom konferansier eller programleder.

En noe mindre kjent side av Ronny er hans store lidenskap for musikk, og at han har sittet i P3s musikkgruppe og vært med å velge ut musikken kanalen spiller i flere år. Denne lidenskapen, sammen med at Ronny fremstår som kongen av «good times» ved enhver tilstelning, gjør han også til en ypperlig DJ.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

DJ Ronny Brede Aase

Hele Norges, Ronny Brede Aase er ikke bare kjent som «the voice of Norway» fra sine ti år som programleder for et av landets aller største radioprogrammer, P3morgen. Han er også kjent som kongen av «good times», og sin lidenskapelige interesse for musikk. Dette gjør han til den perfekte DJ på din festkveld!

I sitt møte med mennesker, oppleves Ronny genuint interessert og han er god til å oppfatte sosiale stemninger. Dette gjør at han kan planlegge en treffende spilleliste helt på egenhånd, eller med tilpasninger etter ønsker fra fest-arrangør.

God og dårlig stemning på arbeidsplassen

Foredrag ved Ronny Brede Aase og Tuva Fellman

En arbeidsplass har, som alt annet i livet, gode og dårlige sider. I foredraget God og dårlig stemningen på arbeidsplassen, får dere tatt tak i begge deler, sammen med den nyforlovede duoen: «good times»-konge og journalist, Ronny Brede Aase og sexolog og journalist, Tuva Fellman.

1 av 3 forteller at de har opplevd seksuell trakassering én eller flere ganger. For at en arbeidsplass sal fungere på ideelt vis, er vi nødt til å jobbe med respekt, grensesetting og selvinnsikt. For hvorfor er det så vanskelig å snakke om- og forstå andres seksualitet? Sexolog Tuva Fellman holder et kunnskapsrikt, utfordrende og spennende innlegg om seksualitet.

Videre, forteller «good times»-fokuserte Ronny Brede Aase om hvordan man kan skape fredagsstemning på jobben hele uken. Radiolegenden Ronny, er blant annet kjent for sin absurde, men overraskende logiske, helge-teori. Gjennom sitt innlegg i dette foredraget, deler han små grep, som kan gjøre store forskjeller i miljøet på arbeidsplassen.

Foredraget skaper ikke bare en triveligere, men også tryggere, arbeidshverdag for dine ansatte.