Ronny Brede Aase

Konferansier / Programleder / DJ / Film

Ronny har en av Norges best likte radiostemmer, og gjenkjennes av mange ved «the voice of Norway» etter å ha vekket unge folk i Norge hver eneste morgen i over ti år, i P3morgen.

Nå inviterer han blant annet til hyggelig lag på NRK P1 hver fredag formiddag i radioprogrammet Fredag med Ronny, og holder deg med selskap sammen med Live Nelvik gjennom hele desember i podkasten Julestemning med Live og Ronny (NRK).

Ronny har også solid TV-erfaring, fra produksjoner som Et hardt liv med Ronny (2023 Discovery+), Eit feitt liv (2021 NRK), og Melodi Grand Prix sammen med Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave (2020, 2021, NRK1).

Dette, pakket sammen med Ronny sin unike formidlingsevne og holdning om å nyte livet til det fulle, gjør Ronny til en trygg, leken, lun og morsom konferansier eller programleder.

Ronny er også tilgjengelig som foredragsholder innen flere temaer, og som én av to DJ-er i after work-konseptet “To karar som kosar seg”.  

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

“To karar som kosar seg” 

Ronny og Markus inviterer til en drømmens after work! Det blir deilige tunes, skåling og et lite lotteri (med episke premier, selvfølgelig), og kanskje noen toner fra en funkgitar. Når klokken er slagen klippes den røde snora, og Markus og Ronny sparker i gang ettermiddagen / helgen på beste vis. Ta med deg en god venn / kollega eller ti, og bli med på hyggen!