Filmet du på 90-tallet?

Dokumentarfilm / Alt for Norge / Høsten 2021

90-tallet var en herlig tid for norsk fotball, med seieren mot Brasil som det store høydepunktet. Kvelden vi alle husker.

Nå kan dine private opptak bli en del av fotballhistorien. Fenomen Studios lager kinodokumentaren ALT FOR NORGE, som forteller historien om Drillo og landslaget på 90-tallet – slik du aldri før har sett den.

Vi jakter deg som hadde filmkamera fra 1990 til 1998, og som har materiale som kan brukes i en slik film.

Drillo har bidratt med 10 timer private opptak. Hva har du?

Drillo_far_Arne
Gutta_arkiv
Drillo_far2

Dette trenger vi

Filmet du 23. juni 1998?

Satt dere foran TV’en, hørte dere på radio, eller var dere ved sankthansbålet? Ble dere foreldre akkurat denne dagen, eller ble du gift? Alt fra denne dagen vil være relevant.

Alt fotballrelatert fra 90 til 98

Har du vært på fotballtur til England, på Ullevaal, filmet noen som ser på kamp på TV? Var du på Norway Cup, eller en fotballskole hvor en av spillerne var på besøk? Ingenting er for stort eller for lite.

Film som viser Norge på 90-tallet

Har du filmet gatene i Oslo, Bergen eller andre byer? Alt som skildrer livet i Norge dette tiåret er av interesse. Spiste du Drillo-is, hørte på Alt for Norge i bilen, eller fikk landslagsdrakt eller fotball til jul?

Dette gjør du

Det er enkelt. Send oss din informasjon, så kontakter vi deg for en prat. Alle som sender inn er med trekningen av billetter til kinopremieren. Blir ditt opptak brukt i filmen vil du få være med på festpremieren.

I samarbeid med

Informasjonen du sender inn, vil kun bli benyttet til dette prosjektet. Dine kontaktopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføring eller til andre prosjekter.