Sofie Frøysaa

Komiker / Foredragsholder / Konferansier

Sofie er en av Norges mest spennende unge komikere. Med sin treffende, aktuelle og ofte satiriske humor kan hun sette fyr på ethvert publikum.

Sofie er aktiv på de norske stand up-scenene og ble, for dette, nominert til Stå Opp-prisen 2019, komikernes egen hederspris. Hun er også forfatter av boken Jenteloven, skrevet i tospann med Ulrikke Falch (kjent fra SKAM).

I tillegg leder Sofie konseptet Tabukveld på Kulturhuset i Oslo, der hun tar med seg en tema-aktuell gjest, for å løfte et utfordrende tema i en slags kollektiv terapitime. Som om ikke det var nok for en CV, er Sofie også en gripende foredragsholder.

Management

Tom Marius Kittilsen
tom@fenomen.no / 98886649

Booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106

Evig pasient

Foredrag ved Sofie Frøysaa

Sofie Frøysaa er opprinnelig utdannet grunnskolelærer, men de fleste kjenner henne nok som komikeren som kan sette fyr på et hvert publikum, og som en stødig foredragsholder for flere av temaene hun brenner for. En side av Sofie som kanskje ikke er like kjent, er at hun har vært pasient halve livet sitt. Etter fem diagnostiseringer, inkludert feildiagnostiseringer, utallige behandlere og ulike behandlingsløp, sitter hun igjen med én diagnose og verdifulle erfaringer fra «systemet», som hun ønsker å dele med andre. I foredraget Evig Pasient, byr Sofie på både humor og alvor, når hun deler sin personlige historie og kommer med konkrete «do’s and dont’s» som hun håper andre kan dra nytte av. Hva gjør man i møte med en psykolog som gir deg opp? Hvordan svarer man når en arbeidsgiver spør om det store hullet i CV-en, som følge av psykisk sykdom? Og hvordan forholder man seg til egen identitet, med ulike diagnostiseringer?

Evig Pasient er et foredrag som passer for deg som jobber innen helse eller med barn og unge, for deg som er i en lignende situasjon eller er pårørende, eller for alle som er enig i at livet kan være forbanna tøft innimellom.

Tabukveld

Panelsamtale ved Sofie Frøysaa & Benjamin Silseth

Tabukveld er et konsept der komiker og forfatter, Sofie Frøysaa inviterer mennesker med en spennende-, lærerik-, eller sterk historie, til en panelsamtale for å prate om det vi ikke prater om. Typiske temaer kan være: utroskap, døden, ensomhet, løgn, sjalusi, økonomiske problemer, og seksuell skam. Med seg har hun sin faste psykolog-faglig ekspert, Benjamin Silseth, og sammen med gjesten skaper de en slags kollektiv terapitime.

Tabukveld er et ypperlig konsept å booke for bedrifter som ønsker å løfte et litt vanskelig tema, enten på seminar-, eller som en del av en workshop/fagdag/møte, eller for spesifikke grupper/lag/klasser som kan dra nytte og lærdom av et konkret tema.

Sofie oppleves som en dedikert og tydelig foredragsholder, som også evner å se det komiske i det alvorlige. Sammen med psykologi-student Benjamin Silseth, leder Sofie en samtale som publikum både kan le- og lære av.