Camilla Lorenten

 Influencer / Personlig trener / Foredragsholder / Podkast-programleder

Camilla er mest kjent som influenser og girl power-dronning, og den seneste tiden også som programleder i podkasten Jentesex, sammen med sin bestevenninne og forlovede Julie Visnes. Camilla har en variert bakgrunn, der hun har studert alt fra jus til kjemi og psykologi, i tillegg til å være utdannet personlig trener. I dag jobber hun 100% som influenser, og er særlig opptatt av å inspirere unge jenter til å «gi litt mer faen» og tørre og sette seg selv først.

Camilla er nominert til Vixen Awards to år på rad, som både «Årets Influencer Trening» og «Årets Influencer Livsstil». Hun er også en del av teamet bak hashtaggen #dennekroppenkan, som handler om hva kroppen kan, og ikke hvordan den ser ut. Camilla fremstår som en grepa, energisk, uredd og bli dame, som brenner for girl power og selvutvikling.

Ønsker du et opplegg om girl power, selvfølelse, selvutvikling, seksualitet, eller trening? Live-podkast? Eller ønsker du et trenignsevent litt utenom det vanlige, der god stemning og høy smilefaktor står i sentrum, da er Camilla personen å booke! Hun er også anvendelig ved kommersielle oppdrag.

Management og booking

Kamilla Moe
kamilla@fenomen.no / 959 31 106